Finnish Lakeland Forum 2024

Lake Saimaa

Photo by: Visit Saimaa

Finnish Lakeland Forum 2024 järjestetään Mikkelissä 17.9.2024

Meidän sukupolvemme on perinyt upean Vuoksen vesistön – Saimaan, Kallaveden, Höytiäisen ja Pielisen. Alue on ainutlaatuinen yhdistelmä puhtaita vesistöjä, tuhansia saaria ja henkeäsalpaavia maisemia.

Finnish Lakeland Forum on yhteistyötä puhtaan järvialueemme puolesta. Forum kokoaan vuosittain alan toimijat yhteen edistämään alueen elinvoimaa. Yhteistyön perustaksi Mikkelissä allekirjoitettiin Finnish Lakeland Statement maailman ympäristöpäivänä 5.6.2019.

Puhdas vesi ja järviluonto tarjoavat elinvoimaa ja hyvinvointia. Elinvoima ei synny itsestään. Se vaatii meiltä sitoutumista ja tekoja – tutkimukseen perustuvaa tuotekehitystä teollisuudessa ja oikeaa asennetta ympäristöä kohtaan. Järvemme on meillä lainassa ja siksi tehtävänämme on turvata alueen puhtaus, monimuotoisuus ja elinvoimaisuus tuleville sukupolville – isältä pojalle, äidiltä tyttärelle.

Finnish Lakeland Forum 2024 will be organized in Mikkeli on September 17th 2024

Our generation has inherited the wonderful Vuoksi water system – Saimaa, Kallavesi, Höytiäinen and Pielinen. The region is a unique combination of clean waters, thousands of islands and breathtaking landscapes.

The Finnish Lakeland Forum is cooperation for our clean lake region. Every year, the Forum gathers business operators together to advance the region’s vitality. The Finnish Lakeland Statement was signed in Mikkeli on World Environment Day on June 5th 2019 as the basis of cooperation.

This event will be only in Finnish.